THCJD Buds 20% - LeafNjoy

  • 579 kr
  • 459 kr

I lager

THCJD Buds från LeafNjoy innehållandes 5 gram Buds per förpackning i deras senaste utgåva!

Budsen innehåller 20% THCJD

Strains

  • Alien Cheese - Hybrid
  • Space Cookies - Indica  
  • Lemon Haze - Sativa  

Så bra att du knappt kan tro att det är lagligt! LeafNjoy premium Kalifornia buds odlas skickligt i våra toppmoderna inomhusväxthus. Det perfekta klimatet och terroiren ger liv i växterna med en kvalité och styrka som inte har någon motsvarighet på den europeiska marknaden. När de är mogna så infusas våra knoppar direkt med vår egen blandning, som kombinerar farmaceutisk-gradig THCJD och ett brett utbud av mindre cannabinoider för att ge dig kvalitén du drömmer om. 

0% HHC, 0% THC.

Varför Välja LeafNjoy THC-JD Buds?

  1. Kvalitetssäkrade Produkter: Vi är stolta över att erbjuda LeafNjoy's högkvalitativa THC-JD buds som är noggrant skördade och utvalda för att säkerställa renhet och effektivitet.

  2. Säkerhet och Sekretess: Vi värdesätter din säkerhet och sekretess. Alla våra produkter skickas diskret och i överensstämmelse med gällande lagar och regler.

  3. Expertis: Vår personal har en djup förståelse för cannabisprodukter och hjälper gärna till att svara på dina frågor och ge rekommendationer.

OBS! Denna produkten är industrihampa som ej bör rökas, konsumeras, förtäras eller missbrukas på något vis.

Vänligen notera: Denna produkt bör ej rökas, förtäras eller hanteras av person under 18 år.
Produkten rekommenderas inte för icke rökare och ska inte användas av gravida eller ammande
Vi uppmanar varken konsumtion eller inhalering av denna produkt.
Vi som hemsida och ägandebolag friskriver oss från hur du som kund använder våra produkter, vi säljer alla våra produkter i samlings- och prydnadssyfte. Vid köp från oss accepterar du detta.