THCJD Vape Faraoh 1ml & THCH Godis

  • 399 kr
  • 339 kr

I lager
Dela

THCH/THCJD Bundle - THCJD Vape Faraoh + 2st THCH Godisar

Mixa ihop ditt egna bundle paket med THCH och THCJD produkter!
Du kan välja mellan 5st olika smaker THCJD Vape från Faraoh med hela 10% THCJD och så följer det även med 2st 13mg THCH Godisar i paketet.

THCJD Vape Faraoh 10% THJD
Högkvalitativ THCJD: Varje kapsel är noggrant framställd med 10% ren THCJD för att ge dig en stark och konsekvent upplevelse.
1ml Kapacitet: Varje kapsel innehåller en generös mängd THCJD som ger dig flera användningar och möjlighet att dosera enligt dina behov.
Mångsidiga Smaker: Våra THCJD Vapes kommer i en mängd olika smaker, inklusive fruktig, söt, och klassiska varianter som tillfredsställer din smakpalett och ger en angenäm arom.
Enkel Användning: Dessa vapes är enkla att använda och kräver ingen förberedelse. Bara ta en kapsel, anslut den till din vapepenna och njut av omedelbar avkoppling.
Diskret och Praktisk: Våra vapes är lätta att bära med sig och ger en diskret rökfri upplevelse, perfekt för dem som vill njuta av THCJD utan att dra uppmärksamhet till sig.
Testade och Godkända: Våra produkter är noggrant testade för kvalitet och renhet, vilket garanterar en säker och pålitlig upplevelse för våra kunder.

THCH 13mg Godis
Antal: 2st
Smak: Mixad fruktblandning
Mängd: 13mg THCH
Ingredienser: Maltitolsirap, pektin, MCT-olja, hampadestillat, emulgeringsmedel (soja-lecitin), citronsyra, trinatriumcitrat, stevia-extrakt, färgmedel E150d, smak (cola), vegetabilisk olja, ytbehandlingsmedel (karnaubavax)
Vegansk, fri från socker och konserveringsmedel

Vänligen notera: Denna produkt bör ej rökas, förtäras eller hanteras av person under 18 år.
Produkten rekommenderas inte för icke rökare och ska inte användas av gravida eller ammande
Vi uppmanar varken konsumtion eller inhalering av denna produkt.
Vi som hemsida och ägandebolag friskriver oss från hur du som kund använder våra produkter, vi säljer alla våra produkter i samlings- och prydnadssyfte. Vid köp från oss accepterar du detta.